BBQ: Barbecue Traiteur catering Antwerpen / Sint-Niklaas / Gent.
Ideaal zomermenu voor familiefeesten, of andere evenementen zoals bvb een tentoonstelling, een modeshow, een vergadering, een schoolfeest, een afscheidsfeest, een teambuilding, bedrijfsfeest of sporthappening. Lees meer over catering / eventcatering. Bekijk de barbecue-formules in pdf. BBQ Waasmunster, Sint-Niklaas, Gent, Antwerpen, Vlaanderen Nederland!

modern bouwen
BBQ Catering Foodtrucks Salino.be.
Vanaf 20 tot 6.000 personen Foodtrucks. BBQ Catering: Heerlijke BBQ bij u aan huis / bedrijf / feestzaal! BBQ Catering bij u aan huis? Barbecuecatering.be verzorgt verschillende BBQ catering, zo hebben wij: American BBQ, Mediterranean BBQ maar wij verzorgen ook onder andere bedrijfsfeesten.
mortex badkamer
Foodtruck voor Personeelsfeest in Salino.be.
De BBQ Foodtruck van Cro-Magnon is ideaal voor op elk feest. Met sfeer en gezelligheid komt onze BBQ foodtruck naar je toe. Je kan er genieten van ons knetterend houtvuur en de geur van onze versbereide specialiteiten. De BBQ met pit.
auto verkopen
Barbecue Repas Catering.
De keuze voor een barbecue cateringformule is vriendelijk voor het budget van uw bedrijfsfeest. Zonder afbreuk aan onze totaalaanpak. De sfeer van uw evenement is ongedwongen en laat informele omgang toe. Een persoonlijkere manier van praten kan leiden tot een betere relatie in de toekomst.
koerier oost vlaanderen
Complete barbecue op het bedrijfsfeest De Barbecue Boer.
Jij en je gasten worden compleet ontzorgd door de kok, er hoeft alleen maar lekker gegeten te worden! Daarnaast zorgt de kok voor vermaak” bij jou op locatie: hij kan je alles vertellen over de heerlijke BBQ gerechten en maakt graag een babbeltje met de gasten. De Barbecue Boer regelt de gehele barbecue om het bedrijfsfeest te laten slagen.
opkoper wagens
BBQ Koning BBQ en Varken aan t spit aan huis.
BBQ Koning heeft reeds 25 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsvlees. Omdat we ons enkel concentreren op de maaltijd kunnen we service, hygiene en kwaliteit voorop stellen. BBQ Koning hecht zeer veel belang aan een vers en uitgebreid groentenbuffet. auto opkoper
Bedrijfsfeest organiseren? Wij regelen het voor u! BBQ Kampioen.
BBQ Kampioen voor een geslaagde bedrijfs BBQ. Wilt u dus een bedrijfsfeest organiseren met een heerlijke BBQ op locatie? Regel het dan eenvoudig online via BBQ Kampioen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie! Bekijk al onze BBQ Pakketten. predallen
Smokey Goodness: originele BBQ voor uw bedrijfsfeest.
BBQ Bedrijfsfeest 6 juli2013, jordalthuizen. Originele Bedrijfsfeest BBQ. Biertje, balletje, collegas, je kent het wel, het jaarlijkse bedrijfsuitje. Wil je eens wat anders? Schakel dan Smokey Goodness in voor een verrassende culinaire bbq beleving! Wij zorgen er voor dat het bedrijfsfeest een smakelijke invulling krijgt waar iedereen naar uitkijkt. lits enfant
Unieke barbecuebelevenissen op locatie met Barbecuefeest.com.
Wat de gelegenheid ook is, wij komen graag het feestje maken! Boek bij ons een BBQ op locatie. BBQ feest op maat. Wil je een feest geven voor een groep vanaf 50 personen en wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn?

Facturatieprogramma