Sponsort de fiscus uw personeelsfeest? Belastingen Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Domein: Belastingen Advies toegevoegd op 13 december 2016. Sponsort de fiscus uw personeelsfeest? December en januari zijn traditioneel de maanden waarin u voor uw personeelsleden een receptie of feestje houdt. Zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar en kunt u de btw recupereren?
Laat de BTW uw personeelsfeest niet bederven. Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Laat de BTW uw personeelsfeest niet bederven. Over een paar maanden wilt u weer een personeelsfeestje organiseren om het einde van het jaar te vieren. Hoe kunt u dat op het vlak van de BTW zo optimaal mogelijk doen en waarop moet u letten?
Fiscalibus.be B.T.W. op personeelsfeest soms aftrekbaar.
Het begrip aan” het bedrijf vreemde personen” beoogt dus niet enkel de leveranciers en de klanten, maar ook de aandeelhouders of vennoten van een onderneming en de leden van een vereniging BTW commentaar; 45/388 e.v. Een aandeelhouders moet dus voor B.T.W.
Welke btw mag u niet aftrekken?
Hoe werkt de btw? Welke btw is aftrekbaar? Welke btw mag u aftrekken? Welke btw mag u niet aftrekken? Hoe werkt aftrekken van btw? Verlegde btw aftrekken. Btw aftrekken als u zakendoet met het buitenland. Btw en de auto. Personeelsvoorzieningen, giften en relatiegeschenken.
V
Personeelsfeest organiseren? Wat zijn de fiscale gevolgen? Bofimas.
De btw op de muziek, de zaal en de organisatie van het feest kunt u aftrekken voor uw personeelsleden. De btw voor hun partners en kinderen kunt u niet aftrekken en moet u naar verhouding berekenen. 32 3 633 92 60.

Coverband
aftrekbare kosten.
Indien een vergoeding wordt gevraagd dan is hierop btw verschuldigd en is is de btw op de uitgaven aftrekbaar. restaurantkosten voor het geheel personeel in een hotel buiten het eigen bedrijf ter gelegenheid van Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar, patroonsfeesten, pensionering, huldiging, enz.

dj trouwfeest
Een nieuwjaarsfeest voor uw personeel.
Die btw is dan als beroepskost wel volledig fiscaal aftrekbaar in de inkomstenbelastingen. Als u de dranken en de voedingsmiddelen voor het personeelsfeest zelf aankoopt en uw personeel de bediening laat doen, dan kunt u de betaalde btw wel terugvorderen.
De Factuurwinkel.
Het gaat dan om de huur van de zaal, de traiteur, de muziekgroep, de goochelaars, de schoonmaakfirma, Voor de btw geldt als algemene regel dat de btw op de kosten van het onthaal, de receptie en de representatie niet aftrekbaar is.