Neil Young coverband Rodi.
Kop van NH. Neil Young coverband. MARKEN De Neil Young Cover band is de meest authentieke Neil Young tribute band in Nederland. De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Neil Young in het bijzonder!
Neil Young Coverband Startpagina Facebook.
Tijd: 1700u: tot 2000u.: Neil Young Coverband. 23 augustus 2017. Wij spelen mee op Rock” the Boat” op zaterdag 16 september! Met niet alleen nummers van Neil Young, maar ook nummers van oa De Dijk, Bryan Ferry en Bruce Springsteen.
Neil Young coverband treedt zaterdag op in Soos Plock.
Stardusters vinden zichzelf dan ook geen reguliere coverband maar een uit de hand gelopen liefhebberij voor de muziek van Neil Young. De band bestaat uit Richard Plukker met gitaar/zang, Ernst le Cocg d Armandville met acoustics en zang, Geert Leenders met gitaar/zang, Gijs van de Broek met bass/zang, Udo Holtappels op de piano en Hammond en Mark Trash” Kuijpers op de drums.
NEIL YOUNG TRIBUTE BAND Regentenkamer.
Wie zich waagt te verdiepen in Neils muziek heeft bij mij bij voorbaat reeds diverse streepjes voor, zodat een aantal uurtjes Neil Young Verering eigenlijk niet stuk kan. Bijzonder aardig aan de Neil Young Tribute is bovendien dat zanger Henri de Vries niet alleen op Neil Young lijkt, maar sterker nog ook als Neil Young klinkt.
Tribute to Neil Young by Zuma Muziekcentrum De Bosuil.
Home Programma-items Tribute to Neil Young by Zuma. Tribute to Neil Young by Zuma. vrijdag 24 november blues, country, folk, rock start 2100: / open 2000.: Zuma is een Belgische Neil Young tribute band die geïnspireerd is door de elektronische muziek van the master himself.
Second Harvest, akoestische Neil Young coverband uit Tilburg, Brabant.
Of Liseth die spontaan een koortje ging meezingen toen een andere muzikant Roland Verstappen solo een nummer van Neil Young inzette, de rest van Second Harvest volgde al snel haar goede voorbeeld Of in een grote bezetting met soms wel tien muzikanten tegelijk op het podium, een feestje!
Ongeloof en verbijstering bij The Neil Young Mirror Band.
Tekst Fotos: Gerrit Harmsen. Enkele maanden geleden vertelde iemand mij dat er in Nederland een zeer goede Neil Young coverband zou bestaan, The Neil Young Mirror Band. Op een zeer zonnige zondagmiddag op naar Veenendaal om eens te kijken wat er van deze woorden waar is.

De Neil Young Cover band is de meest authentieke Neil Young tribute band in Nederland. De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Neil Young in het bijzonder! Sinds de oprichting in 2005 hebben zij een behoorlijk repertoire opgebouwd met klassiekers als Old Man, Like a Hurricane en Harvest, maar ook meer recent werk, zoals After the Garden en Boxcar.