5 Must-Have Items voor Verhuisdag

Posted in :

Tom Cosyns Seobureau.be

De dingen worden gek op de verhuisdag. Dingen breken, de verhuizers zijn achterstallig, je komt een lade tegen waarvan je denkt dat je die geleegd hebt. Je krijgt het beeld.

Er is geen manier om te voorspellen welke vorm van shenanigans er in het spel zijn, dus de uitstekende die je zou kunnen doen is georganiseerd en voorzien van de juiste onderdelen voor de just-in-case momenten aan de horizon.

Verschuivende benodigdheden http://twinbrothersmovers.com/
We hebben je vijf cruciale gadgets gegeven die je zullen helpen om te ervaren als een lid van de overdrachtsdag Mensa.

1. Tandpasta
Je huisbaas zei dat je geen gaten meer in de gipsplaat moest maken, maar dat was je vergeten. Nu ben je aan het verschuiven en de muren willen er schoon uitzien. Hier is de tandpasta verkrijgbaar. Dep een beetje witte pasta (sla de blauwe gel over) op je vinger, wrijf het in de spijker of schroef hol, en schraap de extra pasta eraf. Neem contact op met een beetje verf, en je bent uitstekend in staat om je hoofd erbij te houden. Het is niet zo top als spackle, maar het is buitengewoon in een http://ka-blogs.mystrikingly.com knijpbeweging.

2. 2. Skateboard of ander verrijdbaar apparaat
Waarom zou je iets zwaars meenemen als je het mag rollen? Skateboards kunnen opmerkelijk effectief zijn in het krijgen van zware containers van punt A naar punt B. Zeker, je zult ervoor moeten zorgen dat de containers niet van het bord vallen, maar het is beter dan het belasten van je geretourneerde. Gewoon dragen in mind-boards hebben wel een gewichtsbeperking, dus niet oversteken van bananen.

Drie. Eeuwige markers
Een grote. We hebben allemaal plannen om volledig voorbereid te zijn en een spreadsheet te maken die aangeeft welke verpakkingscontainers welke objecten bevatten. Maar op een bepaald moment in de chaos van de overdrachtsdag kan het maken van plannen uit het raam vliegen. Vervolgens de behoefte aan een marker die je zou kunnen aannemen. Je schrijft op verpakkingscontainers, en de kans is groot dat de inhoud op het laatste moment willekeurig is en dat je er geen rekening mee kunt houden bij het opschrijven. Op één van al mijn verpakkingscontainers staan die zinnetjes gekrabbeld: “Darth Vader Aardappelhoofd, meer smartphone-opladers, oma’s sandalen, dia’s van reis naar Branson.” Je snapt het wel.

4. 4. Banddispenser
Van route heb je pakband nodig. Maar wat je zou kunnen overwegen om er op te beknibbelen is de dispenser. Niet doen. Veer voor een uitstekende tape-dispenser. Het laatste element dat je nodig hebt als je p.C. Bins probeert te pakken, is om per ongeluk je armen collectief af te plakken of de tape op zichzelf te laten plakken.

5. 5. Witte schoenpoets
In het geval dat je plinten wit zijn, is de kans groot dat ze wat slijtage en krassen hebben. Een beetje witte schoenpoets kan helpen bij het wegvegen van de schade en scheuren, ga weg uw voormalige verhuurder een blije kampeerder, en verhoog uw kans om uw borg terug te krijgen.