Het maakt niet uit in welk gebied van het land je woont of wat voor soort huis je hebt: een ramp kan toeslaan wanneer je het het minst verwacht. Dankzij de snelheid waarmee de technologie zich verder ontwikkelt, hebben veel mensen zich de afgelopen jaren gewend tot uitgebreide alarm- en huisbeveiligingsbedrijven om zichzelf en hun geliefden ’s nachts veilig te houden.

Maar moet je gaan met een van de grotere nationale bedrijven die adverteren op alle grote netwerken, of met een lokaal alarmbedrijf? Het antwoord op die vraag ligt voor de hand, en het is misschien ook niet het antwoord dat u verwacht.

De voordelen van lokale alarmbedrijven: Dingen doorbreken
Een van de belangrijkste redenen om te investeren in de diensten van een lokaal alarmbedrijf in plaats van een groter nationaal bedrijf komt uiteindelijk neer op het feit dat er geen “one size fits all”-aanpak is voor de bescherming van het huis. Elk huis is anders, net zoals elke stad elke dag weer met andere uitdagingen op het gebied van criminaliteit te maken heeft. Als je jezelf en je geliefden echt wilt beschermen, moet je dat feit omarmen – niet doen alsof die unieke kwaliteiten niet bestaan.

Het is de topprioriteit van grote, nationale veiligheidsbedrijven om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Dat is logisch, want ze proberen toch een bedrijf te runnen. Maar daarom is al hun apparatuur hetzelfde. Wat betekent dat als u een huisbeveiligingssysteem in Antwerpen koopt, u hetzelfde ontwerp, dezelfde functies en mogelijkheden krijgt als wanneer u het in onze geliefde stad Knokke zou hebben gekocht!

WAAROM ZIJN DE LOKALE ALARMBEDRIJVEN ZO BELANGRIJK VOOR U?

Lokale alarmbedrijven daarentegen zijn beter in staat om hun diensten af te stemmen op de unieke behoeften van de klanten waarmee ze werken. Ze hebben niet alleen een intieme kennis van de lokale markt, maar ze hebben ook een beter begrip van uw precieze beveiligingsbehoeften. Ze besteden geen tijd aan het proberen om miljoenen klanten in het hele land aan te spreken en kunnen in plaats daarvan een meer holistische, allesomvattende aanpak bieden aan klanten die op zoek zijn naar wat ze verdienen! Wat is dat precies? Een lokaal alarmbedrijf dat trots en persoonlijk belang heeft bij hun werk!

Lokale alarmbedrijven Traditioneel NIET:

Bedrieg je om dure apparatuur te kopen die je eigenlijk niet nodig hebt.
Teken een contract waarvan ze weten dat u het niet kunt nakomen.
Uiteindelijk wil dit alles niet zeggen dat er iets inherent mis is met de grotere alarmbedrijven. Zij hanteren een totaal ander bedrijfsmodel dat zich echt meer bezighoudt met hun eigen bottom line dan met UW bescherming. Als u een echte veiligheidspartner wilt vinden die zich bekommert om de veiligheid van u en uw dierbaren, dan zijn we blij dat u het einde van dit recente artikel hebt gehaald.

Lees meer over een jablotron alarmsysteem en/of als u nog vragen heeft. Geef ons een seintje.